Nyitólap   |  Elérhetőségek   |  EPER   |  Hírlevél  |  GYÍK
.: ELTE TPIK :.
E L T E   P á l y á z a t i  é s  I n n o v á c i ó s  K ö z p o n t
4
   Hírek, Információk
   Hírlevél
   Rendezvények
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
.: Új Széchenyi Terv :.
.: EURÓPAI UNIÓ :.
.: TÁMOP-4.2.1-09/1/KMR-2009-0001 :.
.: Magyarország megújul :.
.: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség :.
.: Európai Szociális Alap :.
    »   Menü     »   Hírlevél
Nyomtatható verzió

Fontos változás az ELTE pályázatkezelésében

A pályázati szabályzat értelmében pályázati folyamatot a minél teljesebb átláthatóság érdekében elektronikus rendszer támogatja. Az ELTE Pályázati Elektronikus Rendszer (EPER) bevezetésre kész változata elkészült, 2008. november 15-óta minden dolgozói EHA kóddal rendelkező témavezető/pályázó számára elérhető.
Feladata, hogy elektronikusan támogassa a mindenkori hatályos pályázati szabályozást, informatikai eszközökkel segítse – és lehetőség szerint egyszerűsítse – a pályázati folyamatban résztvevők (témavezetők, szervezeti egységek vezetői, központi és kari pályázati adminisztráció ügyintézői és vezetői) feladatainak elvégzését.
Az EPER jelenlegi verziója a pályázati és szerződéskötési szakaszt támogatja, képes ellátni a pályázati szabályzat által meghatározott valamennyi nyilvántartó funkciót. A rendszer jelenleg az Egyetem 2006-2008 közötti pályázatainak és szerződéseinek alapadatait tartalmazza a PIK nyilvántartása alapján. A témavezetők áttekinthetik pályázataikat, emellett a karok és szervezeti egységeik, illetve az egyéb, kari szervezetbe nem tartozó egységek vezetői számára lehetőség nyílik saját pályázataik megtekintésére és különböző szempontok alapján listák lekérdezésére.
Az ELTE Pályázati Elektronikus Rendszer bevezetéséről és alkalmazásáról szóló 27/2008. (XII. 22.) számú rektori utasítás értelmében 2009. január 15-től az Egyetem, illetve szervezeti egységei nevében benyújtott, valamint az Egyetem által kezelt pályázatok és pályázati támogatási szerződések befogadásának feltétele az adott pályázat/projekt adatainak EPER-ben való pontos rögzítése. A pályázáshoz és szerződéskötéshez szükséges ELTE adatlapot a bevitt adatok alapján a rendszer hozza létre. Január 15. után csak az EPER-ből nyomtatott adatlap fogadható el.
A rendszer működésével, használatával kapcsolatban felmerülő esetleges technikai problémák jelzését az eper@rekthiv.elte.hu címre várjuk.
Az ELTE Pályázati Elektronikus Rendszer, valamint a használatát ismertető további tájékoztató anyagok elérhetők az ETR felületén, a https://to.etr.elte.hu címen, az EPER főmenüpont alatt. (Az ETR felület honlapunkról is elérhető, az EPER menüpontra kattintva.)

.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  Utolsó módosítás: 2009.02.06.   :.
2023. február
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

ELTE Országos Innovációs Nap 2016
Részletek »
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakértőket keres pályázatok bírálatához
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a 2014-2020 közötti pályázati időszakban az alap- és az alkalmazott kutatások, valamint az innováció területén beérkező pályázatok értékelvű szakmai bírálatához, a nyertes projektek szakmai beszámolóinak értékeléséhez és a szakpolitikai vélemények megalapozásához minden szakterületen bővíti szakértői adatbázisát. Részletek »
H2020 projektek értékelésére bármely tudományterületről várja szakemberek jelentkezését az Európai Bizottság
A H2020 projektek bírálatához az Európai Bizottság külső szakemberek segítségét veszi igénybe a világ bármely országából. Részletek »
COST projektek bírálatára várja független szakértők jelentkezését a COST Titkárság
A COST Titkárság külső szakértők jelentkezését várja a COST projektek bírálatához bármely tudományterületről Részletek »
A Pályázati Központ hírlevelet indít - feliratkozási lehetőség
A jövőben a honlap és a facebook oldal mellett hírlevél formában is rendszeres tájékoztatást kívánunk nyújtani az aktuális pályázati lehetőségekről, pályázatokkal kapcsolatos hírekről, illetve az Egyetem oktatói/kutatói által elért pályázati eredményekről. A címlistára a palyazat@ludens.elte.hu címen lehet jelentkezni. Részletek »
ELTE Országos Innovációs Nap 2015
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!!
Részletek »
 T e r v e z t e :: .:  I I G  W G . I W D G :.
4
  © 2006-2015 ELTE PIK. Minden jog fenntarva.      Cím :: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23.      Telefon :: 06 1 485 5246      E-mail :: palyazat@rekthiv.elte.hu