Nyitólap   |  Elérhetőségek   |  EPER   |  Hírlevél  |  GYÍK
.: ELTE TPIK :.
E L T E   P á l y á z a t i  é s  I n n o v á c i ó s  K ö z p o n t
4
   Hírek, Információk
   Hírlevél
   Rendezvények
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
.: Új Széchenyi Terv :.
.: EURÓPAI UNIÓ :.
.: TÁMOP-4.2.1-09/1/KMR-2009-0001 :.
.: Magyarország megújul :.
.: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség :.
.: Európai Szociális Alap :.
    »   Menü     »   Hírlevél
Nyomtatható verzió

Pályázati ügykezeléshez szükséges új pénzügyi dokumentumok

7/2014. (III. 31.) számú rektori utasítás az Eötvös Loránd Tudományegyetem gazdasági egyensúlyának megőrzése érdekében szükséges intézkedésekről:

2.§(3). Új pályázatokra vonatkozó támogatási szerződés aláírásával egy időben, a pályázatok költségvetésének ütemezésével összehangoltan el kell különíteni az ehhez szükséges –kötelezettségvállalás nélküli – fedezetet. Ez lehet a pályázatra beérkezett előleg, ennek hiányában vagy nem elégséges volta esetén pedig a kari költségvetésben elkülönített kötelezettségvállalás nélküli összeg.

7. §(2). Pályázati igény benyújtása előtt az Egyetemvezető Értekezletnek be kell mutatni a pályázat meghatározó paramétereit [témavezető neve, kara, pályamű címe, pályázott összeg, pályázat száma, kiírója, futamideje, finanszírozása (elő/utó), önrész, előleg lehetősége, előkészítés költségeinek elszámolhatósága], valamint a kari előfinanszírozás konkrét módját, az erre elkülönített szabad forrást, amely a benyújtott cash-flow ütemezésével biztosítja a finanszírozást. E paraméterek bemutatásához szükséges bizonylatok az EPER-ben letölthetőek. Ezek alapján a gazdasági főigazgató javaslatára, az Egyetemvezetői Értekezlet támogató véleménye függvényében a rektor dönt a benyújtásról

A változások miatt a pályázatok benyújtásakor, illetve támogatási szerződés megkötésekor az eddig szokásos dokumentumokon felül két további pénzügyi dokumentum benyújtása is szükséges, melyek letölthetőek itt:

fedezet igazolás sablon (saját forrás)  | fedezet igazolás sablon (előleg)
.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  Utolsó módosítás: 2017.05.11.   :.
2023. február
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

ELTE Országos Innovációs Nap 2016
Részletek »
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakértőket keres pályázatok bírálatához
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a 2014-2020 közötti pályázati időszakban az alap- és az alkalmazott kutatások, valamint az innováció területén beérkező pályázatok értékelvű szakmai bírálatához, a nyertes projektek szakmai beszámolóinak értékeléséhez és a szakpolitikai vélemények megalapozásához minden szakterületen bővíti szakértői adatbázisát. Részletek »
H2020 projektek értékelésére bármely tudományterületről várja szakemberek jelentkezését az Európai Bizottság
A H2020 projektek bírálatához az Európai Bizottság külső szakemberek segítségét veszi igénybe a világ bármely országából. Részletek »
COST projektek bírálatára várja független szakértők jelentkezését a COST Titkárság
A COST Titkárság külső szakértők jelentkezését várja a COST projektek bírálatához bármely tudományterületről Részletek »
A Pályázati Központ hírlevelet indít - feliratkozási lehetőség
A jövőben a honlap és a facebook oldal mellett hírlevél formában is rendszeres tájékoztatást kívánunk nyújtani az aktuális pályázati lehetőségekről, pályázatokkal kapcsolatos hírekről, illetve az Egyetem oktatói/kutatói által elért pályázati eredményekről. A címlistára a palyazat@ludens.elte.hu címen lehet jelentkezni. Részletek »
ELTE Országos Innovációs Nap 2015
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!!
Részletek »
 T e r v e z t e :: .:  I I G  W G . I W D G :.
4
  © 2006-2015 ELTE PIK. Minden jog fenntarva.      Cím :: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23.      Telefon :: 06 1 485 5246      E-mail :: palyazat@rekthiv.elte.hu