Nyitólap   |  Elérhetőségek   |  EPER   |  Hírlevél  |  GYÍK
.: ELTE TPIK :.
E L T E   P á l y á z a t i  é s  I n n o v á c i ó s  K ö z p o n t
4
   Hírlevél
   Hírek, Információk
   Rendezvények
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
.: Új Széchenyi Terv :.
.: EURÓPAI UNIÓ :.
.: TÁMOP-4.2.1-09/1/KMR-2009-0001 :.
.: Magyarország megújul :.
.: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség :.
.: Európai Szociális Alap :.
    »   Menü     »   Hírlevél
   

Az ELTE Innovációs Nap díjazottai

Az ELTE nevében Frei Zsolt rektorhelyettes üdvözölte a meghívott előadókat és a konferencia résztvevőit. Az első szekció elnökének teendőit Antos László a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója látta el. Az előadók között a kormányzati szféra jelentős szakpolitikusai és számos neves szakmai szervezet képviselői szerepeltek.

A második szekcióban hetedik alkalommal adták át az ELTE Innovatív Kutatója díját, és először hirdettek eredményt a Hallgatói kisfilmpályázat kapcsán is. A Pályázati és Innovációs Központ az Infopark Alapítvánnyal közösen Film Up! címmel kisfilmkészítő pályázatot hirdetett az Egyetem PhD, MA és MSc-hallgatóinak, a legjobbakat az Innovációs Napon díjazták. A díjazottakat Klinghammer István professor emeritus, Egyetemünk korábbi rektora, az Alapítvány kuratóriumának társelnöke méltatta. A pályázatokat ötfős bizottság bírálta. Az első helyen Mihályi Dávid Krisztián (Környezettudományi Doktori Iskola) A zebráktól a napelemekig című projektje végzett, a doktorandusz hallgató 250 ezer forintos támogatásban részesült. Az ezüstérmes Újszászi Bogár László Üzleti retorika című kisfilmje lett, a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója a 150 ezer forintos díjazás mellett az Evopro csoport által felajánlott 75 ezer forintos konferenciatámogatással is gazdagodott. A  harmadik helyezett Pálfy Gyula vegyész doktorandusz hallgató (MTA-ELTE Fehérjemodellező Kutatócsoport) és Hegedüs Kristóf MSc-hallgató színváltó festékekkel foglalkozó kisfilmje lett, munkájukat 100 ezer forinttal támogatta az Infopark Alapítvány.

Külön öröm, hogy a hallgatók díjazását többen is szponzorálták. A felajánlott pénz illetve tárgyjutalmakért köszönet illeti az Evopro csoprtot, a Egyetemi Hallgatói Önkormányzatot, az InfoPark Alapítványt és a Discount Laptop shop LLC-t.
A fenti szponzoroknak köszönhetően az alábbi pályázók részesültek még díjazásban:

Száz Dénes
Lénárt Zoltán
Szemenyei Eszter
Zahora Nóra
Nagy Balázs József
Szabó Attila
Eisam Eldeen Fatima
Iván Veronika
Deák Márton
Szentiványi Dóra
Velő Szabina
Tóth Zsolt
Dobos Sándor

A sikerre való tekintettel a pályázatot jövőre is kiírják.

2015-ben az ELTE Innovatív Kutatója díjat Vellai Tibor nyerte.

A délutáni szekció fókuszában a társadalmi és humán innováció állt, társadalmi innovációs projektek mutatkoztak be az egyetemről és az egyetemen kívülről, kerekasztal-beszélgetést tartottak a témában a vállalkozókkal és a téma szakértőivel.

a kisfilmek ezen a linken érhetők el.:   Portálkezelői menü  •   Tartalom módosítása  •  Utolsó módosítás: 2015.03.05.   :.
2017. szeptember
H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8

ELTE Országos Innovációs Nap 2016
Részletek »
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakértőket keres pályázatok bírálatához
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a 2014-2020 közötti pályázati időszakban az alap- és az alkalmazott kutatások, valamint az innováció területén beérkező pályázatok értékelvű szakmai bírálatához, a nyertes projektek szakmai beszámolóinak értékeléséhez és a szakpolitikai vélemények megalapozásához minden szakterületen bővíti szakértői adatbázisát. Részletek »
H2020 projektek értékelésére bármely tudományterületről várja szakemberek jelentkezését az Európai Bizottság
A H2020 projektek bírálatához az Európai Bizottság külső szakemberek segítségét veszi igénybe a világ bármely országából. Részletek »
COST projektek bírálatára várja független szakértők jelentkezését a COST Titkárság
A COST Titkárság külső szakértők jelentkezését várja a COST projektek bírálatához bármely tudományterületről Részletek »
A Pályázati Központ hírlevelet indít - feliratkozási lehetőség
A jövőben a honlap és a facebook oldal mellett hírlevél formában is rendszeres tájékoztatást kívánunk nyújtani az aktuális pályázati lehetőségekről, pályázatokkal kapcsolatos hírekről, illetve az Egyetem oktatói/kutatói által elért pályázati eredményekről. A címlistára a palyazat@ludens.elte.hu címen lehet jelentkezni. Részletek »
ELTE Országos Innovációs Nap 2015
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!!
Részletek »
 T e r v e z t e :: .:  I I G  W G . I W D G :.
4
  © 2006-2015 ELTE PIK. Minden jog fenntarva.      Cím :: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23.      Telefon :: 06 1 485 5246      E-mail :: palyazat@rekthiv.elte.hu