Nyitólap   |  Elérhetőségek   |  EPER   |  Hírlevél  |  GYÍK
.: ELTE TPIK :.
E L T E   P á l y á z a t i  é s  I n n o v á c i ó s  K ö z p o n t
4
   Kooperációs Kutatások
   Innovatív egyetemi
   vállalkozások
   Szabadalmak (Patents)
   Kutatóink
   Aktuális projektek
   Lezárult projektek
   Technológiatranszfer
   help-desk
   Képzés
   Partnerek
   Dokumentumok
   Elérhetőség
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
.: Új Széchenyi Terv :.
.: EURÓPAI UNIÓ :.
.: TÁMOP-4.2.1-09/1/KMR-2009-0001 :.
.: Magyarország megújul :.
.: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség :.
.: Európai Szociális Alap :.
    »   Menü     »   Innováció     »   Képzés
Nyomtatható verzió

Képzési program tájékoztató

Az ELTE Innovációs Központ a projekttervezés és projektmenedzsment, iparjogvédelmi és innovációmenedzsment tématerületekre kiterjedő komplex, folyamatos bekapcsolódási lehetőséget kínáló multidiszciplináris képzési programot dolgozott ki, amely új szolgáltatásként igénybe vehető teljes egészében, illetve modulonként az egyetem hallgatói, oktatói és kutatói által. 

Projekttervezés és menedzsment

A képzés során bemutatásra kerülnek az európai szakpolitikák, támogatási programok és az ehhez kapcsolódó nemzeti és európai intézményrendszer, kiemelten a kutatás-fejlesztés és az innováció szakpolitikai területeire vonatkozóan. A projekttervezés és menedzsment módszerein kívül, a pályázati folyamatot ismerteti meg a résztvevőkkel, kitérve a projektek horizontális (esélyegyenlőségi, nemzetközi, stb.) dimenziókkal történő bővítésére is. Interaktív modulokon keresztül pályázati koncepció kidolgozására van lehetőség.

Innovációmenedzsment

Az innovációmenedzsment alapjait, történeti hátterét, módszertanát általánosságban bemutató ismeretanyag mellett a tudásvállalkozások finanszírozásának és működésének alapelveinek bemutatását is magában foglalja a képzés. Az innovációs modelleket, rendszereket és eszközöket, valamint az üzleti koncepció készítésének lépéseit is megismerhetik a résztvevők. Interaktív modulokon keresztül innovatív ötletek kidolgozására és üzleti koncepció elkészítésére van lehetőség, amelynek keretében piac-, és versenytárselemzés, pénzügyi tervezés és termék-/szolgáltatásfejlesztés történik.

Iparjogvédelem

A képzés keretében az iparjogvédelem alapfogalmait és a szellemi tulajdon védelem formáit mutatjuk be. A szellemi tulajdon hasznosításának módjairól és a szabadalmi adatbázisokról alapfokú ismeretek átadása történik. Az iparjogvédelem történeti áttekintése, a védelmi eszközök, stratégiák és a szellemi tulajdon átruházása, hasznosítása tekintetében részletesebb információk szerezhetők. Gyakorlatban megismerhető az újdonságkutatás, szabadalmi adatbázis használata és az adatbázisban lévő információk értelmezése.

Letölthető tájékoztató

További információért vegye fel a kapcsolatot az Innovációs Központ munkatársaival.

Elérhetőségek
.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  Utolsó módosítás: 2015.11.30.   :.
2021. november
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

ELTE Országos Innovációs Nap 2016
Részletek »
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakértőket keres pályázatok bírálatához
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a 2014-2020 közötti pályázati időszakban az alap- és az alkalmazott kutatások, valamint az innováció területén beérkező pályázatok értékelvű szakmai bírálatához, a nyertes projektek szakmai beszámolóinak értékeléséhez és a szakpolitikai vélemények megalapozásához minden szakterületen bővíti szakértői adatbázisát. Részletek »
H2020 projektek értékelésére bármely tudományterületről várja szakemberek jelentkezését az Európai Bizottság
A H2020 projektek bírálatához az Európai Bizottság külső szakemberek segítségét veszi igénybe a világ bármely országából. Részletek »
COST projektek bírálatára várja független szakértők jelentkezését a COST Titkárság
A COST Titkárság külső szakértők jelentkezését várja a COST projektek bírálatához bármely tudományterületről Részletek »
A Pályázati Központ hírlevelet indít - feliratkozási lehetőség
A jövőben a honlap és a facebook oldal mellett hírlevél formában is rendszeres tájékoztatást kívánunk nyújtani az aktuális pályázati lehetőségekről, pályázatokkal kapcsolatos hírekről, illetve az Egyetem oktatói/kutatói által elért pályázati eredményekről. A címlistára a palyazat@ludens.elte.hu címen lehet jelentkezni. Részletek »
ELTE Országos Innovációs Nap 2015
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!!
Részletek »
 T e r v e z t e :: .:  I I G  W G . I W D G :.
4
  © 2006-2015 ELTE PIK. Minden jog fenntarva.      Cím :: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23.      Telefon :: 06 1 485 5246      E-mail :: palyazat@rekthiv.elte.hu