Nyitólap   |  Elérhetőségek   |  EPER   |  Hírlevél  |  GYÍK
.: ELTE TPIK :.
E L T E   P á l y á z a t i  é s  I n n o v á c i ó s  K ö z p o n t
4
   Kooperációs Kutatások
   Innovatív egyetemi
   vállalkozások
   Szabadalmak (Patents)
   Kutatóink
   Aktuális projektek
   SIMpLe projekt
   KTIA projekt
   FSA innovációs projekt
   Lezárult projektek
   Technológiatranszfer
   help-desk
   Képzés
   Partnerek
   Dokumentumok
   Elérhetőség
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
.: Új Széchenyi Terv :.
.: EURÓPAI UNIÓ :.
.: TÁMOP-4.2.1-09/1/KMR-2009-0001 :.
.: Magyarország megújul :.
.: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség :.
.: Európai Szociális Alap :.
    »   Menü     »   Innováció     »   SIMpLe projekt
   

ELTE Innovációs Központ - Ötletbörze

Az ELTE Innovációs Központ 2015. május 12-én Ötletbörzét szervezett, amelyen az Egyetem oktatói, hallgatói és különböző érintett szervezeti egységek munkatársai vettek részt. Arra a kérdésre kerestük a választ, hogyan ösztönözzük a hallgatókat arra, hogy innovatív ötleteket dolgozzanak ki. Egy innovatív platform segítségével ötleteltünk és értékeltük a javaslatokat. Több, mint 100 ötletet javasoltak, elemeztek és rangsoroltak a résztvevők. A javaslatok között szerepelt a jó példák minél szélesebb körű bemutatása, anyagi és nem anyagi ösztönzők, valamint mentorálás nyújtása és becsatornázása, a képzési rendszerbe illeszkedő és azon kívüli tevékenységek szervezése, innovatív oktatási módszerek elterjedése az intézményen belül. Igény mutatkozik multidiszciplináris együttműködések kialakítására és egy virtuális platform hatékony megoldást kínál. Az ötletbörze eredményeit a továbbiakban is értékeljük, valamint a projekt megvalósítása során figyelembe vesszük.

Hogyan ösztönözhetnénk az egyetemi hallgatókat, hogy innovatív ötleteket dolgozzanak ki?
Olyan hatásos és megvalósítható megoldásokat keresünk, melyek segítik új ötletek létrehozását, kidolgozását és megvalósítását, valamint olyan környezet megteremtéséhez járulnak hozzá, amely a vállalkozói szellem kibontakozását segíti.

Újabb ötleteket és véleményeket továbbra is várunk a danyi.pal et innovacio.elte.hu vagy harsanyi.maria et innovacio.elte.hu e-mail címen.

.:   Portálkezelői menü  •   Tartalom módosítása  •  Utolsó módosítás: 2015.12.14.   :.
2018. június
H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8

ELTE Országos Innovációs Nap 2016
Részletek »
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakértőket keres pályázatok bírálatához
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a 2014-2020 közötti pályázati időszakban az alap- és az alkalmazott kutatások, valamint az innováció területén beérkező pályázatok értékelvű szakmai bírálatához, a nyertes projektek szakmai beszámolóinak értékeléséhez és a szakpolitikai vélemények megalapozásához minden szakterületen bővíti szakértői adatbázisát. Részletek »
H2020 projektek értékelésére bármely tudományterületről várja szakemberek jelentkezését az Európai Bizottság
A H2020 projektek bírálatához az Európai Bizottság külső szakemberek segítségét veszi igénybe a világ bármely országából. Részletek »
COST projektek bírálatára várja független szakértők jelentkezését a COST Titkárság
A COST Titkárság külső szakértők jelentkezését várja a COST projektek bírálatához bármely tudományterületről Részletek »
A Pályázati Központ hírlevelet indít - feliratkozási lehetőség
A jövőben a honlap és a facebook oldal mellett hírlevél formában is rendszeres tájékoztatást kívánunk nyújtani az aktuális pályázati lehetőségekről, pályázatokkal kapcsolatos hírekről, illetve az Egyetem oktatói/kutatói által elért pályázati eredményekről. A címlistára a palyazat@ludens.elte.hu címen lehet jelentkezni. Részletek »
ELTE Országos Innovációs Nap 2015
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!!
Részletek »
 T e r v e z t e :: .:  I I G  W G . I W D G :.
4
  © 2006-2015 ELTE PIK. Minden jog fenntarva.      Cím :: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23.      Telefon :: 06 1 485 5246      E-mail :: palyazat@rekthiv.elte.hu