Nyitólap   |  Elérhetőségek   |  EPER   |  Hírlevél  |  GYÍK
.: ELTE TPIK :.
E L T E   P á l y á z a t i  é s  I n n o v á c i ó s  K ö z p o n t
4
   Kooperációs Kutatások
   Innovatív egyetemi
   vállalkozások
   Szabadalmak (Patents)
   Kutatóink
   Aktuális projektek
   SIMpLe projekt
   KTIA projekt
   FSA innovációs projekt
   Lezárult projektek
   Technológiatranszfer
   help-desk
   Képzés
   Partnerek
   Dokumentumok
   Elérhetőség
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
.: Új Széchenyi Terv :.
.: EURÓPAI UNIÓ :.
.: TÁMOP-4.2.1-09/1/KMR-2009-0001 :.
.: Magyarország megújul :.
.: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség :.
.: Európai Szociális Alap :.
    »   Menü     »   Innováció     »   SIMpLe projekt
   

2015.05.29. 1. projektmenedzsment ülés

A SIMpLe első projektmenedzsment ülését 2015. május 29-én tartottuk a projektpartnerek részvételével.

A projekt annak felismeréseként jött létre, hogy Európa gazdasági növekedéséhez elengedhetetlenül szükséges a kreativitás, az innovációs és a vállalkozói gondolkodás fejlődése és ennek megvalósításában a felsőoktatási intézményeknek kiemelkedő szerepe van. Az Eötvös Lorán Tudományegyetem (ELTE), a norvég Bergen University College (HiB), valamint a BusinessWorks Humánerőforrás-fejlesztő Kft. partnerségi megállapodás keretében valósítja meg a projektet. A Közép-európai Egyetem külső partnerként vesz részt.

ELTE tudományos és oktatási tevékenysége számos tudományterületen aktív és több mint 29.000 hallgatója van. A vállalkozói ismeretek oktatásának – a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően – a nem üzleti képzések területén is fontos szerepe van. A vállalkozói és ahhoz kapcsolódó készségekre, mint a csapatmunka, projektszemlélet, innovatív gondolkodás azoknak is szüksége van, akik nem gazdasági képzésben vesznek részt.  Szükség van továbbá arra, hogy a különböző karok közötti szinergiák növekedjenek, az ilyen jellegű ismeretek átadása valamennyi hallgató számára elérhető legyen.

A Bergen University College a vállalkozásoktatás területén rendelkezik tapasztalatokkal, kurzusaik mind üzleti és nem üzleti hallgatók számára is elérhetőek. A projekt keretében kidolgozott tananyag és online szoftver a norvég egyetem számára is új oktatási eszköz lesz, valamint hallgatóik profitálhatnak a nemzetközi együttműködés adta előnyökből.

A BusinessWorks Humánerőforrás-fejlesztési Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik egyetemi hallgatók mentorálásában annak érdekében, hogy innovatív projekteket dolgozzanak ki és azt valós üzleti értékké tudják formálni. Három évvel ezelőtt indította a vállalkozás a BusinessLab nevű kezdeményezését, hogy a hallgatók valós üzleti tapasztalatokat szerezhessenek és segítség az üzleti életbe történő integrálódásukat.  

.:   Portálkezelői menü  •   Tartalom módosítása  •  Utolsó módosítás: 2015.07.22.   :.
2018. június
H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8

ELTE Országos Innovációs Nap 2016
Részletek »
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakértőket keres pályázatok bírálatához
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a 2014-2020 közötti pályázati időszakban az alap- és az alkalmazott kutatások, valamint az innováció területén beérkező pályázatok értékelvű szakmai bírálatához, a nyertes projektek szakmai beszámolóinak értékeléséhez és a szakpolitikai vélemények megalapozásához minden szakterületen bővíti szakértői adatbázisát. Részletek »
H2020 projektek értékelésére bármely tudományterületről várja szakemberek jelentkezését az Európai Bizottság
A H2020 projektek bírálatához az Európai Bizottság külső szakemberek segítségét veszi igénybe a világ bármely országából. Részletek »
COST projektek bírálatára várja független szakértők jelentkezését a COST Titkárság
A COST Titkárság külső szakértők jelentkezését várja a COST projektek bírálatához bármely tudományterületről Részletek »
A Pályázati Központ hírlevelet indít - feliratkozási lehetőség
A jövőben a honlap és a facebook oldal mellett hírlevél formában is rendszeres tájékoztatást kívánunk nyújtani az aktuális pályázati lehetőségekről, pályázatokkal kapcsolatos hírekről, illetve az Egyetem oktatói/kutatói által elért pályázati eredményekről. A címlistára a palyazat@ludens.elte.hu címen lehet jelentkezni. Részletek »
ELTE Országos Innovációs Nap 2015
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!!
Részletek »
 T e r v e z t e :: .:  I I G  W G . I W D G :.
4
  © 2006-2015 ELTE PIK. Minden jog fenntarva.      Cím :: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23.      Telefon :: 06 1 485 5246      E-mail :: palyazat@rekthiv.elte.hu